Er du vores nye senior råstofgeolog, ingeniør, geograf el. lign?

nyhed

Brænder du for at arbejde med råstoffer og jonglere i krydsfeltet mellem kunder, myndigheder og borgere? Drømmer du om at sætte din faglighed i spil gennem myndighedsbehandling, ansøgninger og tilladelser? Er du beslutningsdygtig og klar til at vokse med ansvaret i pressede situationer?

Så er du med stor sandsynlighed den senior råstofgeolog, som vi står og mangler i Nymølle Stenindustrier til at være med til at kunne fortsætte vores udvikling.

Nymølle Stenindustrier A/S er en af Danmarks førende leverandører af landbaserede råstoffer, og har mere end 100 år i råstofbranchen. Virksomheden er kendt som en pålidelig og vigtig leverandør af sand, grus og sten til bygge- og anlægsprojekter i hele landet. Vi er stolte af vores historie og går på arbejde hver dag for at sikre vores bidrag til landets udvikling med en bindende forpligtelse over for kvalitet, miljøansvar og bæredygtighed.

Vi søger en person, som har flair for, og den faglige ballast for effektiv sagsbehandling, kan håndtere komplekse og tidskrævende opgaver, har gennemslagskraft og er beslutningsdygtig.

Du skal trives med at være selvkørende og tage ansvar, samtidigt med at du er en god holdspiller, som lægger vægt på sparring.

 

Arbejdsopgaver

Som senior råstofgeolog i Nymølle Stenindustrier, vil du indtage en central funktion, hvor du vil opleve at din viden og erfaring inden for råstoffer spiller en afgørende rolle for virksomhedens fortsatte udvikling.

Du vil være med til at løse en bred vifte af opgaver: opfølgning på og vedligeholdelse af gældende tilladelser, nye råstofansøgninger, herunder VVM, landzonetilladelser, forhandlinger med lodsejere, sparring med eksterne rådgivere og advokater, og andre relevante opgaver.

Derudover er en væsentlig del af jobbet at identificere egnede arealer med nye råstoffer ved både at anvende eksisterende viden og planlægge nye geologiske og geofysiske undersøgelser samt udarbejde ressource-opgørelser for råstofforekomster.

Du skal arbejde for og følge op på, at vores aktiviteter i forbindelse med råstofindvinding til enhver tid overholder gældende lovgivning. Dette er centralt – både i hele ansøgningsprocessen med vores gravetilladelser og når gravetilladelsen er meddelt. På tværs af alle opgaver er det vigtigt, at du har mod på at navigere i politiske interesser og kommunikere i tråd med virksomhedens mål og aktiviteter på borgermøder, med lodsejere og myndigheder.

Vi sørger selvfølgelig for nødvendig intern og ekstern oplæring, så du kommer sikkert og trygt fra start.

 

Vi forventer, at:

 • Du har minimum 3-4 års erfaring inden for geologi med et grundlæggende kendskab til de processer, der har dannet råstofforekomsterne i Danmark.
 • Du har erfaring med råstofansøgninger herunder vurdering af miljømæssige påvirkninger (VVM) og evner at administrere komplekse myndighedsprocesser.
 • Du har erfaring med råstofkortlægning, produktkendskab og er vant til at arbejde med GIS i din hverdag.
 • Du har kendskab til og erfaring med lovgivning og regulering på området og kan være med til at sikre, at grusgravenes aktiviteter er i overensstemmelse med gældende lovgivning og løbende holder dig opdateret.
 • Du har mod på at deltage i borgermøder i fællesskab med dine kollegaer og møder med lodsejere, hvor du kan kommunikere klart og tydeligt om projekter samt besvare spørgsmål og bekymringer fra interessenter og naboer til igangværende eller kommende grusgrave.
 • Du er beslutningsdygtig, har gennemslagskraft, et roligt overblik og tager ansvar i situationer, hvor du skal stå i egen ret.
 • Du trives med at være selvkørende, men forstår også vigtigheden i at indgå i et team, hvor vi alle arbejder frem mod ét samlet mål.
 • Du glæder dig til at arbejde for mere biodiversitet, bæredygtighed, skabelsen af ny “vild med vilje” natur og spændende rekreative arealer.

Vi tilbyder dig:

Som Danmarks førende leverandør af råstoffer med grusgrave i Jylland, på Fyn og Sjælland sætter vi i en stor ære i at være en arbejdsplads, som prioriterer løbende medarbejderudvikling og skaber de bedste rammer for, at du kan trives. Vi tilbyder:

 • Indflydelse og ansvar for vigtige og store processer, som er med til at forme fremtidens råstofindvinding i Danmark.
 • En arbejdsplads med en flad organisation, som giver medarbejderne mulighed for medansvar, indflydelse og frihed.
 • Et positivt arbejdsmiljø, hvor tillid og kommunikation er forudsætningen for det gode samarbejde.
 • Mulighed for på sigt at specialisere sig yderligere på et højere niveau og/eller bevæge sig ind i en ledelsesmæssig rolle.
 • At blive en del af en team bestående af syv medarbejdere, som alle er specialiseret i råstoffer og som prioriterer det gode samarbejde på tværs af områder.

Er du interesseret?

Så send din ansøgning og dit CV samt relevante bilag til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Stillingen er på fuldtid og ønskes besat pr 1. oktober 2024 – gerne før. Vi holder samtaler løbende, så tøv endelig ikke med at søge.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CTO Kent Grimm Thornberg på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 40 64 02 85 eller senior råstofgeolog Signe Ulfeldt Hede på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 22 23 65 12.

 

Vi ønsker en medarbejderstab, hvor vi ansætter den bedste til stillingen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset køn, kulturel eller etnisk baggrund til at søge stillingen.

Kørekort er en forudsætning for stillingen.