Ny råstofgeolog med solid erfaring går til Nymølle Stenindustrier

nyhed

Gitte Gro på besøg ved Himmelsøen i Darup for at se et eksempel på Nymølle Stenindustriers efterbehandling af en tidligere grusgrav.

Gitte Gro er ansat som ny råstofgeolog i afdelingen for Teknik og Ressourcer hos Nymølle Stenindustrier A/S. Gitte får sin faste base på kontoret i Stenløse Grusgrav på Fyn. Hun vil bidrage til at løse opgaver i Nymølle Stenindustriers grusgrave i hele landet, men primært på Fyn og Sjælland.

”Det er med største fornøjelse, at vi byder Gitte velkommen i vores team af råstofgeologer, og vi ser frem til at få hendes skarpe kompetencer med ombord. Vi glæder os til samarbejdet”, siger Kent Grimm Thornberg, Teknisk Chef og Råstofchef i Nymølle Stenindustrier.

Gitte kommer fra en stilling som råstofgeolog og sagsbehandler i Region Syddanmark. Hun har dermed solid og relevant erfaring, som hun kan trække på i sin nye rolle hos Nymølle Stenindustrier. Her skal Gitte blandt andet stå for ansøgninger om gravetilladelser, miljøkonsekvensvurderinger og råstofkortlægning.

”Jeg glæder mig til at bidrage med mine kompetencer og varetage myndighedskonktakten til de kommuner og regioner, som Nymølle Stenindustrier samarbejder med. Og så ser jeg også frem til at arbejde med at sikre det gode naboskab ude lokalt og til at lære vores naboer, lodsejere og andre gode samarbejdspartnere bedre at kende”, siger Gitte Gro.

Gitte Gro startede den 14. marts i Nymølle Stenindustrier, og hun kan kontaktes på:

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Mobil: 2223 6505